ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Градът

Благотворителен базар превзе Капана (СНИМКИ)

Със събраните средства купуват храна и учебни пособия за децата от „Олга Скобелева“

Благотворителен базар, който се провежда под надслов „Ела, купи и на децата в нужда помогни!“ събра десетки хора с добри сърца в квартала на творческите индустрии Капана. Самия базар се провежда в култовата за квартала бирария „Котка и Мишка“, а още минути след началото на базара, десетки хора дойдоха, за да си купят авторско бижу, дреха или аксесоар и едновременно да помогнат на децата от дома „Олга Скобелева“.

Инициатори на самия базар са добре познатите млади актьори от пловдивската Драма Радина Думанян, Патриция Пъндева и Тодор Дърлянов. Те обединиха няколко бутикови ателиета, които продават авторските си работи в „Котка и Мишка“, а със събраните средства ще бъдат закупени храна, лакомства или учебни пособия на децата Комплекс за социални услуги „Олга Скобелева“.

Разнообразието от стоки е огромно. Можете да се сдобиете с нова дреха, чанта с грамофонни плочи, бижута, аксесоари и какво ли още не красиви неща. Самият базар ще продължи до 18:30 днес. Заповядайте, за да помогнем заедно на децата в нужда!

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина