ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Градът

Стартира поредният етап от ремонта на бул. „Васил Априлов“

Едновременно изграждат топлопровод 

EVN България Топлофикация стартира последния етап от изграждането на нов главен топлопровод по булеварда в участъка от ул. „Войнишка слава“ до бул. „Шести септември“

Отварят бул. „Руски“

Стартира поредният етап от ремонта на бул. „Васил Априлов“. Той ще започне с проект за полагане на над 600 метра нов главен топлопровод в ремонтирания участък – отсечката от ул. „Войнишка слава“ до бул. „Шести септември“. Отсечката е последният етап от изграждането на изцяло нова топлопреносна мрежа по цялата дължина на бул. “Васил Априлов“. 

Проектът е свързан с изграждане на нова топлопреносна мрежа в район, където в миналото не е имало централно отопление. Новите топлопроводи ще позволят на редица здравни и социални обекти да се възползват от удобствата на централното топлоснабдяване. Обектът се изпълнява в сътрудничество с Община Пловдив.

Строително-ремонтните дейности ще бъдат извършвани на етапи в посока от ул. „Войнишка слава“ към бул. „Шести септември“. Движението ще се осъществява еднопосочно в западното платно в посока от бул. „Шести септември“.

Проектът е съгласуван с общинските власти и КАТ и се изпълнява по одобрена работна документация съгласно нормативните изисквания. EVN България Топлофикация ще предприеме всички мерки за възможно по-бързо приключване на дейностите.

Припомняме, че от ранните следобедни часове във вторник на булевард Руски трябваше да бъде въведена временна организация на движението по източното платно в участъка от  ул. „Гладстон“ до ул. „Преслав“. Там движението трябва да се извършва в западната лента на източното платно. Беше съобщено, че е възстановен маршрутът на автобусите по линии № 6, 12, 16, 18 и 116 по източното платно на „Руски“, съгласно общинската транспортна схема. Репортерската ни проверка снощи след 19 часа показа, че това не е така.

Освен това от днес, сряда 19 юли до 30 ноември, се въвежда временна организация по безопасност на движението на бул. „Васил Априлов“ в участъка от ул. „Тунджа” до ул. „Генерал Данаил Николаев” без навлизане в кръстовището.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина