ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГрадътИзбор на редактораИзбориМненияНовиниОбщина Пловдив

ПП-ДБ избра Тони Стойчева за кандидат за кмет на Западен

Адвокат Тони Стойчева се отказа от първоначалната си идея да се кандидатира за кмет на Пловдив, за да вложи усилията си в район Западен. Това съобщи самата тя с публикация във Фейсбук. Тя е приела поканата на коалиция Продължаваме промяната- Демократична България да е кандидатът им в район Западен. „Отказвам се от битката за кмет на Пловдив, но не означава, че се отказвам от борбата за Пловдив, своята независимост и вяра, че с много работа и взаимни усилия можем да сбъднем града на мечтите си“, пише един от двигателите на гражданската инициатива „За Парка“.

Ето и цялото й обръщение в социалната мрежа:

Скъпи приятели и съмишленици,

искрено ви благодаря за невероятната подкрепа, която получих в последните месеци откакто обявих кандидатурата си! Вашата гражданска енергия и ентусиазъм ми дадоха още повече надежда, че градът ни има възможност да тръгне в нова, по-добра посока.

И макар да оставам вярна на идеята за гражданска, независима кандидатура за кмет на град Пловдив, кампанията досега ми показа, че e изключително трудно самостоятелно да постигна резултатите, които желаем. Свидетели сме на обединения, създадени, за да запазят статуквото на досегашния стил на управление, разпределяне на обществените ресурси и запазване на властта. Винаги съм вярвала, че хората трябва да работят заедно, да се обединяват в името на обща цел, загърбвайки дребни или незначителни различия, да работят като екип за постигането й. Така направихме в битката За Парка, в която застанахме хора с различни политически пристрастия, интереси, професии и виждания, но обединени от обща цел – да спрем застрояването върху огромна зелена площ, жизненоважна за града ни.

Ето защо, преценяйки шансовете си за успех и с желание да оправдая очакванията на всички, които изразиха подкрепа към мен, реших да се кандидатирам за кмет на района, в който живея, и чиито проблеми познавам от първа ръка – “Западен”. За това решение получих подкрепа от Продължаваме промяната – Демократична България. Това означава, че ще имам реалната възможност да бъда кмет на района, в който живея и ще мога да работя за това да живеем в по-добър град. Отказвам се от битката за кмет на Пловдив, но не означава, че се отказвам от борбата за Пловдив, своята независимост и вяра, че с много работа и взаимни усилия можем да сбъднем града на мечтите си.

Разчитам на вашата подкрепа!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Тази независима майка на две деца , уж будна гражданка , независим кмет на Пловдив щеше да става и хоп в сглобката на ГЕРБ и ПП-ДБ . Колко си прозрачна и лакомка , Тони .

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина