ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноБългарияИзбориНовини

ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ подготвят обща законодателна програма

Това обявиха на извънреден брифинг в НС двете коалиции – ВИДЕО

На безпрецедентен съвместен брифинг двете коалиции, кои спечелиха най-много гласове на изборите за Парламент на 2 април, заявиха, че работят по законодателна програма за първата сесия на Народното събрание.

От „Продължаваме промяната -Демократична България“ изрично подчертаха, че няма промяна в позицията им, че няма да подкрепят правителство с мандат или участие на ГЕРБ.

Представители на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ излязоха пред медиите след среща в четвъртък и заявиха, че законодателният пакет е поне за една сесия, което означава, че парламентът трябва да продължи да работи. Те уточниха, че не е обсъждан нито въпросът за правителство, нито за председател на парламент.

Общите политики, които посочиха засягат Плана за възстановяване и устойчивост, влизането в Шенген и еврозоната, съдебната реформа, касаеща КПКОНПИ, НПК и домашното насилие.

Вижте подробности във видеото, което съдържа пълен запис на брифинга в Народното събрание с участието на Десислава Атанасова и Росен Желязков от ГЕРБ, и Николай Денков и Христо Иванов от коалицията „Продължаваме промяната“ – „Демократична България“.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по… More »

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина