ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Градът

Пак ли?

Преди около 10 дни, надписът на стълбите на Каменица, осъмна без една буква. Днес втора бе счупена

От около 10 дни „и“-то в надписа Plovdiv мистериозно изчезна, а десетки пловдивчани и гости на града се редиха прави до буквите, заемайки мястото на латинския знак. Подобни снимки из социалните мрежи има доста, но поне бе атрактивен начин да се замаскира липсата на писмения символ.

Буквите обаче продължават да търпят тормоза на деца и възрастни, катерещи се върху им, за да издокарат поне приблизително приличен кадър с фотоапарат или телефон. Някои от буквите обаче, рухват под напора и тази сутрин Пловдив осъмна със счупено „в“.

Припомняме, че само преди два месеца, целият надпис на стълбите на Каменица бе демонтиран заради вандали. Така в продължение на една седмица, екип се погрижи цветните букви да възстановят предната си свежест и вид, след което бяха върнати на мястото си. Тогава призовахме всички, да бъдат по-внимателни спрямо новата емблема на града ни, посветена на бъдещата Европейска столица на културата.

Макар и да не е ясно как точно се е разрушила едната буква, то е абсолютно логично, че някой, макар и неумишлено, е стимулирал случилото се.

Надяваме се скоро надписът да бъде ремонтиран и върнат на мястото си и подобни случаи да не са ежедневие, а изключения.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. На тоя надпис мястото му е в Столипиново, тъкмо ще демонстрирате колко ЗАЕДНО живее градът. И на европейците ще им хареса, може и туристи да провлачат крак натам. Всички печелят.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина