ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГрадътНовиниСпорт

Близо 14 000 вече с места за Ботев – Марибор

Огромен интерес демонстрират пловдивчани за предстоящия първи евромач на Ботев Пловдив у дома от 3 десетилетия срещу словенския Марибор. Бройката зрители, които са си осигурили места е около 14 000, показа проверка на „Под тепето“. Това включва закупените билети конкретно за мача, както и хората с абонаментни карти, които са над 2000 души.

Почти пълни са Централният сектор и трибуна „Изток“. За сектор „А“ са останали около 500 места, докато за отсрещната трибуна има едва около 250 билета, почти всички от които в последния сектор непосредствено до гостуващата агитка. По около 1500 свободни места има в двете трибуни зад вратите, като за фенската зона трибуна „Юг“ има няколко изцяло разпродадени сектора.

От повторното откриване на стадиона преди година и половина, секторът за гости за пръв път ще бъде със седалки. Пропуските за словенци са предоставени на самия тим. До самия мач остават 2 дни в които ще стане ясно дали стадионът ще се разпродаде на 100%. Двубоят е на 11 юли от 21:00 часа, като органите на реда и клубът препоръчват всеки да планира по-ранно влизане на стадиона, за да се избегнат опашки и струпване на хора пред входовете.

В самия ден на мача се очаква и откриването на новия фен-магазин, който ще се намира на ъгъла към кръстовището на „Богомил“ и „Източен“. Отварянето му доведе до затварянето на досегашния на Малката главна в центъра. От клуба представиха и специален фенски шал, посветен на мача с Марибор.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина