ЗдравеНовиниПУЛС

Безплатни прегледи по неврология и хирургия в МЦ „Свети Пантелеймон“

Нова инициатива за безплатни прегледи започва в Медицински център „Свети Пантелеймон” към едноименната общинска болница в Пловдив. От утре – 16-ти август 2019 г., до 23-ти август 2019 г., включително, ще се проведат прегледи и консултации по неврология и хирургия.

Пациентите ще бъдат консултирани всеки делничен ден в този период от 8.30 до 12.00 часа. За прегледите не се изисква направление от личния лекар, но е необходимо предварително записване на телефони ел. 032/603 990; 032/603 914 или 0882 450 604.

Първите безплатни прегледи и консултации, които организирахме миналия месец, преминаха при голям интерес от страна на гражданите. Като общинско здравно заведение ще продължим и в бъдеще тази инициатива, за да обърнем вниманието на гражданите върху социално значимите заболявания, заяви управителят на МБАЛ „Свети Пантелеймон“ в Пловдив д-р Константин Сапунджиев. Той допълни, че при констатиране на заболяване  пациентите могат да бъдат приети в отделенията, които предлагат отлични условия и в които работят доказани специалисти.

Медицинският център „Свети Пантелеймон“ се намира на бул. „Никола Вапцаров“ 9.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина