АктуалноМненияНовиниПод ножа

Предизвикалият катастрофата край Скутаре по пижама и с патерици в съда (ВИДЕО)

Андон Огнянов бе докаран по пижама и с патерици в съда, където се гледа мярката му за неотклонение. В залата са неговите близки, включително и бащата му. Последният е с два ампутирани крака и защитата представя ТЕЛК-ово решение за 100% инвалидност като мотив за по-лека мярка.

Срещу 20-годишния шофьор е повдигнато обвинение за това, че на 27-и март, при управление на моторно превозно средство – лек автомобил БМВ, е нарушил правилата за движение по пътищата и по непредпазливост е причинил смърт на четири човека в насрещно движещия се автомобил.

Левият му крак е гипсиран и той е седнал по време на делото.

Очаквайте подбробности.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

7 коментари

    1. Казват, че последния от изброените е с ампутирани крака, демек баща му. Та за това по лека присъда искали. Ами хората, които е убил? На тях единственото нещо което може да им даде малко отнеха е справедливост. Затвор 20-30 години да му разтворят халката…

  1. Ама иначе си е избарал модерна брада…Патрон от всякъде,да го прибират сега за петнадеситина години хич да не е че да се сети каксе качва човек от каруцата на кола. Капут нещастен,видял малко мокро на гащите си и си помислил че му се доебало!!!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина