ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
КриминалеНовини

Задържаха заподозрян за стрелбите в Сърбия

Полицията арестува заподозреният мъж за убийството на 8 души и раняването на 14 други, предаде АФП, позовавайки се на сръбската държавна телевизия.

„РТС научи, че убиецът е арестуван близо до Крагуевац“, обяви държавният телевизионен канал, визирайки града в централна Сърбия.

Според сръбски медии задържаният се казва Урош Блажич (20 г.), съобщава БНР.

Още една масова стрелба в Сърбия

Късно снощи младият мъж е открил огън по група хора в училищен двор с автоматична пушка в село Дубона, община Младеновац, на около 60 км южно от Белград. После мъжът отпътувал с колата си за съседните села Мали Орашие и Шепшин, където също е стрелял.

Заподозреният бе задържан след продължила часове мащабна операция по издирване му. В нея се включиха над 600 души – полицаи, специални части, жандармерия, затворени бяха магистрали и пътища, използвани бяха хеликоптер и дронове, а през нощта – и термокамери.

Поредната масова стрелба в Сърбия стана по-малко от 48 часа след като в сряда 13-годишно момче 9 девет души – седем момичета, едно момче и охранител, и рани 7 в училище в Белград. В тяхна памет в Сърбия от днес е в тридневен национален траур.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина