ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
НовиниСпортСпортен Пловдив

Полицията ще следи публиката на мача Ботев- Марибор с дрон

Полицията ще наблюдава поведението на публиката на Колежа тази вечер на европейския мач на Ботев срещу Марибор със специални видеокамери и с дрон от въздуха. При документирано нарушение (хвърляне на бомбички, димки, сбивания и др.) извършителите ще бъдат санкционирани съгласно Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия, съобщиха от МВР.

От страна на областната дирекция е създадена организация за охрана на обществения ред и обезпечаване на пътната безопасност преди, по време и след приключване на двубоя, който ще започва от 21 ч. днес на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив. Като част от набелязаните мерки за осигуряване на спокойното провеждане на футболната среща се очаква засилено присъствие на патрулиращи екипи в зоната на спортното съоръжение и на територията на града, които да реагират на всеки сигнал за противообществени прояви и нарушения. 

В изпълнение на заповеди на кмета на Община Пловдив е забранена продажбата на алкохол в периметъра на стадиона през целия ден, а в часовия интервал от 18 ч. до 24 ч. има вероятност за спиране на движението в следните отсечки по бул. „Източен“, ул. „Богомил“ и ул. „Варшава“.

За организираното придвижване на привържениците на гостуващия отбор е подготвен полицейски съпровод от хотел „Йегерхов“ до стадион „Христо Ботев“, като автомобилите ще бъдат паркирани на ул. „Богомил“.  

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина