БългарияНовиниПод небето

Buzz Sneaker Station откри първия си магазин в Пловдив

Веригата магазини за спортни стоки отвoри на 1 март в Mall Plovdiv, а до 4 март посетителите могат да се включат в промоция с много награди по случай отварянето на магазина

Със своя нов и модерен облик и с широкото си разнообразие от модели на най-популярните световни марки, BUZZ пренася в България духа на големите световни мегаполиси. BUZZ е задължително място за всички любители на качествените маратонки, които искат да следват най-новите модни тенденции, но и да създадат свой уникален стил.

В магазини Buzz можете да намерите на най-новите колекции на най-популярните спортни брандове в света – adidas, Nike, New Balance, Champion, Reebok и т.н.

Това е първият магазин Buzz в Пловдив, където винаги стилните пловдивчани ще могат да избират между над 300 модела от най-яките кецове, тениски, суичъри и други спортни стоки на водещите брандове.

По повод стъпването за първи път на територията на Пловдив Buzz иска да зарадва и посетителите на Mall Plovdiv между 1 и 4 март.

Buzz кани всички почитатели на стрийт културата в магазина си от 1 до 4 март, където всеки трябва да открие скрития QR код в магазина. Той може да се намира на огледала, на пода, на рекламни материали. След сканиране всеки участник ще получи уникален код. Посетителите могат да проверят кода си веднага на касата на магазина и за разберат дали печелят страхотна награда от Buzz. Наградите са много и разнообразни – обувки, облекло, аксесоари или отстъпки.

Очакваме ви. Търсете. Сканирайте и спечелетe. #buzzsneakerstation

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина