Тотев: Няма да дадем Гарнизонна фурна на Емил Миразчиев

Градът

Взехме този имот от военните след дълга битка заради хората, които искат там да има парк. И парк ще има, заяви категорично кметът

Фурната няма да бъде събаряна сега, но със сигурност ще бъде съборена  в друг момент, подчерта той

С абсолютна категоричност кметът Иван Тотев затвори дебата за евентуалното бъдеще на Гарнизонна фурна като център за култура днес. Градоначалникът дебело подчерта, че докато заема длъжността кмет, сградата няма да бъде предоставяна на никого, а и нейното бутане предстои.  

Фурната няма да бъде събаряна сега, но със сигурност ще бъде съборена  в друг момент. Нямаме никакво намерение на даваме Гарнизонна фурна на когото и да е. Не сме се взели този имот, за да го дадем на Емил Миразчиев да прави култура. Той е отреден за парк. Затова го взехме от Министерството на отбраната и това ще стане. Този имот е общински, тъй като хората в квартала искаха там да има парк. И парк ще има. Тази битка се води от много дълго време, далеч преди аз да съм кмет, още по времето, докато областен управител бе Тодор Петков. Не сме взели Гарнизонна фурна от военните, за да я дадем на друг, сякаш затвори темата Тотев.

Споделете ни във:

5 коментара за “Тотев: Няма да дадем Гарнизонна фурна на Емил Миразчиев

  1. Парк в парка ли ще правиш “градоначалнико”, като онзи на Гребната. Хората искаха и на мястото на Каменица да има парк, но там нещо не си така категоричен.

  2. Тотев напоследък заобича културата, ама само ако може да изкара някой и друг милион от нея. Като да събори една изложбена зала, за да построи друга на същото място или да събори концертната зала в едно с администрацията на общината, за да се опита да навре на тяхно място операта. Това за парка не е за вярване, ще стане парк, колкото мястото на съборената Каменица, офиси и жилища в паркова среда.

  3. “Не сме се взели този имот, за да го дадем на Емил Миразчиев да прави култура”.
    Диваци.

  4. Крадлив идиот. Ще прави парк срещу Джендем тепе, с цената на функционална сграда, а съседният парк го даде на Пещерска да го застроят до дупка. . Абе и той в момнта не е в затвора, но в бъдеще-със сигурност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.