78 предложения за Награда Пловдив

Градът Култура Новини

Шест дни след крайния срок обявиха, че го удължават

Общо 78 са предложенията, внесени в периода 1-15 април, за номиниране на творци, творчески колективи, културни, образователни и други институции за удостояване с „Награда Пловдив“ за конкретно произведение, събитие или културен факт с реален принос за развитие на културния живот на Пловдив, реализирани през предходната 2019 година, или за цялостен принос.

Активността на пловдивчани тази година е голяма, отчита се и засилен интерес към новата категория за удостояване със Специалната награда „Пловдив” за изключителни постижения и цялостен принос  в областта на изкуството и културата, която е въведена за първи път.

Във връзка с продължаващи запитвания от желаещи да внесат предложения за номиниране, които не са успели да се вместят в срока, поради трудности, свързани с обявеното извънредно положение – работа от вкъщи, невъзможност да окомплектоват предложението си с нужните приложения и други, отдел „Култура, археология и културно наследство“ реши да удължи срока за внасяне, при същите условия, до утре – 22 април 2020 г. , сряда, 17.00 часа.

Предложенията се изготвят по образец (Приложение №1 и Приложение №2) и се подават в електронен вид на e-mail адреса на отдел „Култура, археология и културно наследство“: [email protected]

В случай, че има приложения, които не могат да бъдат изпратени на електронна поща, същите следва да бъдат входирани в деловодството на Община Пловдив (пл. „Ст. Стамболов“ №1) с кореспондент „Отдел „Култура, археология и културно наследство“ до 17.00 часа, утре.

Документите – Приложение №1 и Приложение №2 и Статута могат да бъдат изтеглени от страницата на Община Пловдив на адрес: www.plovdiv.bg (при отваряне на началната страница, ще видите долу в ляво на банер лентата с надпис „Награда Пловдив“).

Споделете ни във:

2 thoughts on “78 предложения за Награда Пловдив

 1. Процедура за удължаване на срока не е предвидена. На какво основание е взето това решение???

  1. Основанието за незаконно „решение“ е че някой по-Първи Хора са проспали срока, пък назначеният да коли/беси заплатаджия е просто некомпетентен ПОСЛУШНИК.
   „Да, Шефе, прав си, Шефе!“
   БаскетБОЛНИЯТ мозъклия си доведе любовник от София да владее Стария Пловдив -без да знае от коя страна му е дтъжката (ама 80 масажистки на щат, еха, през епохАмелия бяха само 30 куклите!).
   Панов е просто Партиец от ГЕРБ – без никакви данни да „води“ пловдивската култура. Кречетало, плямпа заучени клишета без да мисли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.