Читатели сигнализират: Опасни дървета дебнат в центъра на Пловдив

Гласове

Никой не почисти изсъхналите клони по растенията на ул. „Опълченска“

Наш читател сигнализира за проблем, който дебне на една пряка разстояние от главната улица на Пловдив. Става въпрос за ул. „Опълченска“, на която има няколкогодишни дървета, част от които с изсъхнали и пречупени клони. Хората сигнализират, че са силно разтревожени от състоянието на дърветата. Те се притесняват, че при евентуална буря, изсъхналите клони могат да се счупят и не само да създадат щети, но и крият опасност за живота и здравето на преминаващите.

Ето какви ни написа Мира, без редакторска намеса:

Повод да Ви пиша е сезонът на бурите и градушките, и възможните последици от тях. По ул."ОПЪЛЧЕНСКА" има големи дървета, някои от тях са изсъхнали частично и имат големи сухи клони (вижда се на снимките на едно от тях).

Снощи по хладното, с компания се разхождахме по центъра и една от темите беше бури,  градушки, ударени хора и коли от клони и паднали дървета. Приятелка сподели, че на "Опълченска" проблемът не е от вчера и че от Общината не реагират. Споделих и за Вашия сайт и за това как откликвате на проблеми засягащи ни.

Май не успях да я убедя и за това реших аз да Ви пиша и ако го публикувате, белким някой се задейства.
Хубав ден!
МН

Надяваме се на бърза ответна реакция от ОП „Градини и паркове“, за да се чувстват пловдивчани, а и гостите на града, спокойни.

 

Споделете ни във:

2 thoughts on “Читатели сигнализират: Опасни дървета дебнат в центъра на Пловдив

  1. Като се обърне колата-пътища много. Ми те явно са подавали сигнали щом са написали че общината не раагира. А и паркове и градини не са ли подчинени на общината?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.