БългарияГероите на деня

Симеон Сакскобургготски с покана да заживее в Белащица

Невен Енчев показа какво строи над Пловдив, иска да подслони царя там

Нестандартно предложение получи днес Симеон Сакскобургготски, след като вчера съдът отсъди в полза на държавата двореца Врана. То дойде под формата на пиар съобщение от доктор Невен Енчев. В него той отправя покана до царя да заживее в Белащица.

„Пловдивският предприемач доц. д-р Невен Енчев предоставя на Симеон Сакскобургготски за пожизнено ползване вила в луксозния новостроящ се комплекс „Голденбург“ край Белащица. Той взе това решение, след като Софийският градски съд постанови, че дворецът „Врана“ е собственост на държавата. Негово Величество ще може да ползва вилата още от тази есен, тъй като в момента сградата е изградена до втора плоча, увериха изпълнителите от строителна фирма „Мейсън Брос“”, гласи прессъобщението от пиарите на д-р Енчев.

Към текста е приложена и визуализация на въпросния комплекс, който в момента се изгражда над Пловдив. „За мен и семейството ми ще бъде огромна чест Симеон Втори и царското семейство да приемат вилата и да бъдат наши съседи”, заявява Невен Енчев.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина