БългарияГероите на деня

Патриотите със сигнал до прокуратурата за фирмите на семейство Тотеви

Кметът: Нищо ново, цялостна проверка на финансовото ни състояние завърши през април

Общинските съветници Слави Георгиев и Илко Илиев, и координаторът на ВМРО Александър Сиди внасят днес сигнал в Окръжна прокуратура- Пловдив, с който искат да насочат вниманието на обвинителите към фамилните фирми на семейство Тотеви и към имотното състояние на фамилията. Поводът за това е публикация в национални медии за раминаване между приходите и разходите на фамилията. Патриотите питат как при недобри финансови показатели на бизнесите на Тотеви, те са построили къща на Богомил, вила на Белащица. Споменаха и за хотел в Керамоти.

Минал съм по този път. Този сигнал по нищо не се различава от сигналите на Николай Бареков и Яне Янев в последните четири години, коментира кметът Иван Тотев. И допълни, че този април е завършила цялостната проверка на финансовото състояние на него и на семейството му за последните шест години. Чийто резултат е, че няма нищо нередно и незаконно. Градоначалникът допълни, че причината за публикациите и последвалия сигнал не е никаква друга, а единствено предстоящите местни избори.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

9 коментари

  1. Завист…Завист…Нека някои да каже кога и при кои кмет е направено повече за града ни ??? Крадял – вие ако можете и вие ще крадете . Поне прави нещо и остава за града ни за разлика от предишните .
    Завистливи неблагодарници сте ейййй….

  2. Проверки минали, всичко било ясно.., когато и да те арестуват и осъдят вече, все е късно, крадецо нахален! Дано успеем с гласуване да надскочим купените от тебе гласове на изборите, това е надеждата ни.

  3. Викаш те да си лаят, аз шъ си прааааа квот си искам, щот не ми дреме, нали съм кмет, даже шъ прекръстя Пловдив на Империал, за да може турситуте да не се бъркат, кат идват у нас на гости

  4. Доносниците ИИ и БВ не могат да вършат друго освен да крадат и клеветят. Целия град знае кои са и какво направиха в миналото. Структурите на бившата ДС и руската агентура чрез МВРО, Герговци и про-руската комунистическа църква обсебила БПЦ, явно се активизираха. Време е да ги шамаросаме и изгоним от Пловдив. Особено лудия мутрополит, който е срам за града.

  5. Разбира се, както не се различава чдърът, опънат от прокуртурата над олигархичното семейство на Тотев. Балъци не сме, ако и да стоим и да лапаме мухите, вместо да грабнем сопите.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина