БългарияГероите на деня

Каназирева: Политика на унижението!

Мнозинството на Иван Тотев днес се подигра с лекарите и сестрите от Онкологичния център. Надменно и насила управляващите смениха директора и отказаха дори да говорят с хората. Предпочетоха да разделят лекарите и да създадат конфликт там, където го няма. Можехме да спрем това решение и да постигнем компромис в интерес на лекарите и техните пациенти. Но те избраха силовия политикански подход.

Срам ме е от това действие на Общинския съвет, но този път срамът не е достатъчен. Категорични сме, че това трябва да спре, излязоха с изявление след днешната общинска сесия Дани Каназирева и „Съюз за Пловдив“. Припомняме, че лидерът на групата в местния парламент си тръгна от пленарната зала със сълзи на очите, след изповедта на общинската съветничка Мариана Димитрова, която е пациент на КОЦ- Пловдив.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

8 коментари

  1. Демогогията на Дани К. вече стигна дъното. Кога е искренна? Когато застава на трибуната и яхва популистки лекарското съсловие или когато на половината от групата й гласуваха с обратната позиция? Ще я питате ли, господа журналисти, какво мисли за колегите си, които бламираха с вота си позицията, която лицемерно защитава.

  2. Как така изведнъж реди избори се появяват всякакви проблеми? Ако ги е имало и преди къде спахте до сега господа или по-точно Каназирева и Ко.? Нима тези проблеми са от вчера? Как точно когато започват изборните кампании и вие изведнъж се впрегнахте да се борите за Правдата? Или това е май вашаат правда и на тези, които ви финансират кампанийката?

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина