БългарияГероите на деня

10 общински охранители с грамоти за вярна служба

Кметът награди гардовете за 15-годишнината на звеното за сигурност

10 служители на Общинска охрана получиха грамоти и предметни награди на тържество, посветено на 15-тата годишнина от създаването на службата. Те бяха отличени както за висок професионализъм и заслуги, така и за работата си в Общинска охрана от нейното създаване. Наградите им бяха връчени от Иван Тотев, заместник-кмета Александър Държиков и директора на общинското предприятия Александър Стайков.

Като ръководител за мен е най-важното да имам екип, който гори в работата си. Вие сте такъв екип, заяви в приветствието си кметът. Той допълни, че през последните години в града ни се правят много нови неща и те трябва да се опазят. По тази причина работата и отговорностите на служителите се увеличават, както и необходимостта от допълнителни хора и техника. „Направихме добър синхрон между Общинска охрана, Общинска полиция и Областната дирекция на МВР“, подчерта градоначалникът. Той посети и Центъра за видеонаблюдение, където служителите на Общинска охрана денонощно следят за спазването на обществения ред.

Гости на празника бяха кметът на район Централен Георги Титюков, началника на Общинска полиция Костадин Костов, представители на районните управления на МВР в Пловдив.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина