БългарияВластКриминалеНовини

Полицията съдейства в селата Богдан и Каравелово

Осигурен е денонощен полицейски обход в карловските села с частично бедствено положение

Със заповед на кмета на Община Карлово от вчера в селата Богдан и Каравелово превантивно е обявено частично бедствено положение във връзка с повишаване нивото на речните води в двете населени места.

В изпълнение на заповедта вече започнаха аварийно-възстановителни работи на терен със специализирана техника. Както ви съобщихме по-рано днес тежка техника чисти от сутринта тинята от реките в Каравелово и Богдан.

За обезпечаване на обществения ред, гарантиране спокойствието на местните жители и подпомагане на всички дейности, обявени от Кризисния щаб, ръководството на ОДМВР-Пловдив създаде необходимата организация  и планира допълнителни полицейски екипи на РУ-Карлово.

В ежедневния график на автопатрулите е заложен постоянен обход на територията на двете села, а през тъмната част на денонощието се включва и патрул на сектор „Специализирани полицейски сили”. Сред задачите на униформените е и осигуряване на постоянно наблюдение на речните нива, опазване от посегателства на ползваната техника, своевременна реакция при сигнали на хората.

Снимката е илюстративна

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина