Зов за помощ: Алекс от Пловдив се нуждае от нашата подкрепа!

Актуално Градът Живот Новини ПУЛС

Проблемите на Александра започват в края на 2021 г., когато момичето получава първите симптоми, но при посещение на лекар, състоянието й се пренебрегва. През първите месеци на 2022 г. обаче Алекс продължава да проявява симптоматиката и след изследвания е диагностицирана с Лимфом на Ходжкин, 3-и стадий, който е потвърден и от болница в Турция. Лекарите дават голям шанс на Алекс, но за лечението й ще са необходими около 50 000 лв., които са непосилни за семейството й.

Нека помогнем на Алекс да живее и да сбъдне мечтата си да бъде детски учител.

Можете да подкрепите Алекс в борбата с болестта и да я върнете към нормалния живот чрез дарителската сметка за набиране на средства за лечението й:

Банка ДСК

IBAN: BG96STSA93000029039968

BIC: STSABGSF

Титуляр:

Александра Любомирова Лапатарева

Споделете ни във:

5 thoughts on “Зов за помощ: Алекс от Пловдив се нуждае от нашата подкрепа!

 1. А ще помогнем ли на Алекс? Едно младо и красиво момиче се нуждае от нашата помощ!

 2. Държавата ни може да отделя по близо 60 милиона на месец за да настанява украинците в 4-звездни хотели, а не може да осигури 50 хиляди за едно българско дете!?

  1. Парите се превеждат от Европа. Не можем да си ги харчим както си решим като са предназначени та тази цел

   1. Директно от Европа?
    А ние къде сме? Не са ли и наши тези пари, които отпуска Европа, както на всеки един човек от държава членка на Европейския съюз?

  2. Абсолютно! Както и може да осигурява бонуси на управниците по десетки хиляди, на малцинствата безвъзмездни помощи, благодарение на нас пак. Издишаме вече.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.