АктуалноГрадътЖивотЗабавлениеЗдравеНовиниПУЛС

Зов за помощ: Алекс от Пловдив се нуждае от нашата подкрепа!

Проблемите на Александра започват в края на 2021 г., когато момичето получава първите симптоми, но при посещение на лекар, състоянието й се пренебрегва. През първите месеци на 2022 г. обаче Алекс продължава да проявява симптоматиката и след изследвания е диагностицирана с Лимфом на Ходжкин, 3-и стадий, който е потвърден и от болница в Турция. Лекарите дават голям шанс на Алекс, но за лечението й ще са необходими около 50 000 лв., които са непосилни за семейството й.

Нека помогнем на Алекс да живее и да сбъдне мечтата си да бъде детски учител.

Можете да подкрепите Алекс в борбата с болестта и да я върнете към нормалния живот чрез дарителската сметка за набиране на средства за лечението й:

Банка ДСК

IBAN: BG96STSA93000029039968

BIC: STSABGSF

Титуляр:

Александра Любомирова Лапатарева

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. Държавата ни може да отделя по близо 60 милиона на месец за да настанява украинците в 4-звездни хотели, а не може да осигури 50 хиляди за едно българско дете!?

      1. Директно от Европа?
        А ние къде сме? Не са ли и наши тези пари, които отпуска Европа, както на всеки един човек от държава членка на Европейския съюз?

    1. Абсолютно! Както и може да осигурява бонуси на управниците по десетки хиляди, на малцинствата безвъзмездни помощи, благодарение на нас пак. Издишаме вече.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина