В Пловдив пристигнаха първите динозаври

Актуално Градът Култура Новини
Динозаври ПНМ

Интерактивните модели на Природонаучния музей ще се заселят в зала Лотос    

Пет динозавъра са вече в любимия на всички деца Природонаучен музей, видя репортер на Под тепето. Те бяха доставени с тежкотоварен камион.

“В момента подреждаме експозицията и очакваме още три интерактивини модела на праисторическите животни. Макетите издават звуци и части от тях се движат,” разказа директорът на музей доц. Огнян Тодоров.

Не получихме разрешение да ги снимаме, за да останат изненада, тъй като се очаква най-малките посетители да проявят голям интерес към динозаврите.

Моделите се заселват в зала Лотос.

Възстановяват фасадата на зала „Лотос“

Топлата връзка от основната сграда на музея към кръглата вече е почти готова, а екипът на доц. Тодоров работи по настаняването на динозаврите и експонирането им в подходящ за атракцията вид.

Споделете ни във:

4 thoughts on “В Пловдив пристигнаха първите динозаври

 1. Разноските по идиотски електромеханически играчки / ИГРИ които нямат нищо общо с ПРИРОДНИТЕ науки / Музеи да не би да са платени от Дьорд ШОРОШ?

  Не, о, не, те са платени на Едни Хора (по-първи хора) ОРТАЦИ от моя джоб / твоя / нашия от заборчлялия до ушите СелСъвет с тълпи заплатаджии и крадливи „управници“ КлептоКрати ГЕРБави

 2. „Кога ще ги стигнеме . . . американците“ пееше колегата, а пък ние ф Града под мъдрото раководство на доцента, и на културния ЗАМ- П.П. на баскетБОЛНИЯ мозъклия послушник Зико можеме само да си тананикаме по повод (идиоЦките) ДИНОЗАВРИ:

  КОГА ША ГИ СТИГНЕМЕ НОВО СЕЛО

  (Нарушаването на архитектурата на ЛОТОС =арх. Димка Танева, вечна й памет= представлява престъпление!)

 3. Не са ги снимали защото са пародия. Играчкш за панаир. Не за музей. Срамота. Харчите парите за глупости!!! Кой изпълни поръчките за ремонта и зоставката на тия панаирни играчкш?
  Разсипиахте една ррекрасна сграда да направите детски център . Срамота.

  1. С едно сигналче за сергиджийските маймунджулуци на „доцентина“ (подгъзник на туристическия ЗАМ- П.П.) до Министерството на Културата и от „музея“ статутът ще отпадне та ша стане като Общински Институт Факултет ДИНОЗАВРИЯ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.