Актуално

Целият ДПС елит на сватба в Пловдив

Гюрсел Алиев ожени сина си, Бони, Сашо Роман и Илян пяха пред близо 500 гости

Джевдет Чакъров (в синия костюм) води ДПС елита към Новотела
Джевдет Чакъров (в синия костюм) води ДПС елита към Новотела
Сватба за чудо и приказ вдигна ДПС активистът Гюрсел Алиев. Ромският лидер ожени сина си в Новотела, а на тържеството се изсипа целият елит на ДПС. Нямаше го само вожда Ахмед Доган, въпреки предварителните му обещания, че ще присъства. Според клюката, Сокола дори е бил канен за кум, но отказал. Папарак на Под тепето успя да снима част от VIP гостите, изсипали се в петзвездния хотел за сватбата. Щракахме отдалече, тъй като партийната агитка имаше охрана и се извиняваме на читателите си за некачествените фотоси.
Сред важните гости имаше настоящи депутати и бивши министри от Тройната коалиция. Баш депесарите се изчакваха под шатра в кафето срещу Новотела, за да влязат заедно в залите Париж и Москва, където бе тържеството.Петя Раева излиза от бавареца на рампата на Новотела
Петя Раева излиза от бавареца на рампата на Новотела
Неофициален първенец на масата там бе екс еко министърът Джевдет Чакъров. Най-впечатляващо обаче бе присъствието на бившата кандидатка за кмет от ДПС Петя Раева, която е изваяла тяло като за модния подиум. Русокосата дама пристигна със старо БМВ 7. Бе в дизайнерска черна рокля и ведро настроение.
Мощния си джип Ауди Q7 пред Новотела гарира пловдивският ДПС активист Еньо Петров, а бившият данъчен №1 под тепетата Георги Търновалийски се домъкна на партито скрит от букет с габаритите на средно голяма сателитна чиния. С компания се появи и босът на новия Ботев Марин Бакалов.
Повече от 500 гости се събраха на пищната сватба. По прости сметки Гюрсел Алиев е кихнал поне 5 бона само за хонорарите на звездите на тържеството- Бони, класикът Сашо Роман и тупалката Илиян. Младоженците бяха докарани до Новотела с убийствено синьо Порше, а купонът е продължил до сутринта.  Еньо Петров гарира джипа си преди сватбата
Еньо Петров гарира джипа си преди сватбата
Поршето, с което откараха сина на Гюрсел Алиев и избраницата му
Поршето, с което откараха сина на Гюрсел Алиев и избраницата му

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина