Шествие ще подкрепи правителството в деня на вота на недоверие

Актуално

Шествие под наслов „Пловдив срещу мафията – За европейско бъдеще и демокрация“ организират пловдивчани във вторник – 21 юни. В този ден в София ще се обсъжда вот на недоверие срещу правителството на Кирил Петков. Първо подобно събитие се организира в петък. Организаторите са публикували покана за събитието във фейсбук:

В ключовият ден на обсъждането на вота на недоверие, пловдивчани излизат на площада пред Общината, а после и на шествие по Главната за да заявят подкрепата си за борбата срещу Мафията.

Съдебната реформа и борбата срещу корупцията изискват работещ и амбициран парламент и правителство.

Нека използваме гражданската си енергия, за да помогнем тези неща, за които всички ние се борим и желаем от много години най-накрая да има шанс да се случат.

НЕ на Мафията!

ДА на европейското и демократично бъдеще на България!

Вторник – 18:30 – на площада пред Община Пловдив (площад Стефан Стамболов)

Споделете ни във:

8 thoughts on “Шествие ще подкрепи правителството в деня на вота на недоверие

  1. Преброих ги , един социалистически клас хора са там 30-31 и още толкова джурналис за калабълък и отразяване на „огромният“ протест

    1. Киро ще се оправи щото има акъл и пари и без да е премиер, ама вие общаците дето сте на МРЗ като дойде Пеевски и Мутрагеньо хабер си нямаш какво ви чака.

  2. Ако искат да направят реална промяна от ПП трябва да намалят навеждането пред САЩ, защото много българи ги подкрепят в борбата им срещу ДПС и ГЕРБ, но се отдръпват заради русофобството и сервилността към евроаталантическите ни “партньори”. Над 70% от българите не споделят евроатлантическите ценности, а са си с традиционните източноевропейски ценности, за добро или лошо. Искат борба с корупцията, повече нормалност, но не искат прайдове, не искат глобализъм и национално обезличаване. Аз поне съм от този тип.

    1. Да го духат русофилите! И Киро също и сичкото мангал на държавна хранилка !

    2. Абе Мунчо, България е в ЕС и НАТО и няма да излезе от тях. А вашата Русийка сама се насочи към Азия и загърби Европа. Какво искате болните путинофилски мозъци – България да се нареди до кирзистан, Казахстан и Беларус ли ?

  3. Приключи диктата на американските лакеи, ако предадат и нац. интереси ще бъдете съдени

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.