Актуално

“Под тепето” с два медала от скуош турнир


Всички участници в турнира около Учителя Йода Станимир Колев
Икономическият наблюдател на “Под тепето” Божидар Тодоров спечели втория скуош турнир за журналисти в спортен център “Тотал спорт” вчера. Представители на медиите си дадоха среща на скуош кортовете в комплекса в деня на изборите, за да премерят ракети, вместо политически аргументи и бюлетини. Арбитър и основен организатор на мега състезанието бе най-добрият скуошист в Пловдив- учителят в “Тотал спорт” Станимир Колев, по известен на корта като “Учителя Йода” и “Мастера”. Наедрелият напоследък заради световната криза Божко, както го познават във финансовите среди, се кършеше като пластелиново човече, тичаше като незаконно отроче на вятъра и удряше гумената топка всеки път като за последен. На финала той сломи съпротивата на миналогодишния победител в медийната купа- другият автор на “Под тепето” в турнира Иво Дернев. Тодоров стигна до финала мъдро, като пестеше сили по пътя до големия мач срещу основния си претендент.
Стойчо Генов се кефи на точка срещу Владо Григоров
Божко имаше и друго оръжие- стимулираше го русокоса красавица, която го зяпаше влюбено от импровизираната трибуна. Слабото място на Дернев пък бяха противничките му. Той се разконцентрира тотално по време на мачовете си с представителките на “Марица” в състезанието Парашкева Иванова и Нина Шкодрова. Двете скуошистки използваха  тайните си оръжия в битката с колегите си- дълбоки деколтета, вталени трика и много чупки в кръста, а засегнати от хитростта им скуошисти се заканиха да  сигнализират съдийската комисия, БФС, ОЛАФ, прокуратурата и омбудсмана Гиньо Ганев
С бронзовите медали се окичи Машината Стойчо Генов, който прекърши бойния Митко Лишев от “Дарик радио”. Генов стана любимец на публиката. Освен тънки чалъми и елегантни отигравания, Стойчо изпъкна и с елегантните си тънки ударчета и с еротичното си бирено коремче. Пети остана известният спортен глас Влади Григоров. Терминатор 6 не скри пред реферите, че е предната вечер е попрекалил с огнените питиета, поливайки поредната издънка на националния ни отбор по футбол. Въпреки, че не влезнаха в призовите места, единствените дами в турнира Парашкева Иванова и Нина Шкодрова бяха шампионките в сърцата на зрителите. Колежките се раздадоха на 100 процента и само мощните мъжки сервизи спряха пътя им до финала.
Генов- Машината във вихъра

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина