Почти всички светофари в Пловдив заработиха, обстановката е динамична

Актуално Градът Новини

Няколко часа тази сутрин нямаше ток в центъра на града

Почти всички от над 130-те светофарни уредби в Пловдив към момента работят. Това съобщиха от Центъра за управление на трафика.

На възлови кръстовища в централната градска част тази сутрин светофарите не са работили, защото е нямало ток. Причината са аварии, които екипи на ЕВН  отстраняват.  Обстановката продължава да е динамична – с пускане и спиране на електричеството.
Трафикът е нормален като за съботен ден. От ОП „Организация и контрол на транспорта“ призовават шофьорите да карат със съобразена с пътната обстановка скорост, да спазват пътните знаци и правилата за движение.
В предприятието има дежурна аварийна група, която да отстранява възникнали повреди по светофарите. Телефонът за сигнали е 032/622 707.
От Общината напомнят, че на 24-часово разположение са специализираните екипи на КМД, които чистят шахтите. При необходимост те ще работят до отстраняването на всички възникнали аварии.Във всички райони на Пловдив ще има дежурни и от „Чистота“, които също ще работят независимо от часовия диапазон. При аварийни ситуации гражданите могат да подават сигнали на тел. 112, както и на отговорника за шахтите в ОП „Чистота“ – 0882/002347.

Споделете ни във:

2 thoughts on “Почти всички светофари в Пловдив заработиха, обстановката е динамична

  1. то голяяма раота станалу, спрял токъ и ганчо нема как да върти геврекъ каза:

    една динамика е в града ахахаха да не ти е работа,,,деа спрелия селски копторник деа….и бантустана с жапанкити и диагоналките в него

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.