Пловдивчанин: Общината е строга и взискателна, но само за едни!

Актуално
Открил е множество нарушения само в рамките на 50 метра на малка уличка в сърцето на града
Всички ние плащаме данъци. Когато нарушим законите ни глобяват или съдят! Общината е строга и взискателна, но само за едни! За други е извор на блага, а за трети законите не важат! – така започва писмото си до редакцията на Под тепето Петър Ангелов, който тази сутрин е множество нарушения само в рамките на 50 метра на малка уличка в сърцето на града. Пловдивчанинът подкрепя мнението си за двойния аршин с галерия от снимки.
„Калта и прахолякът, оставени след интервенцията на EVN, никой не ги е почистил! Като завали – кал, като изгрее слънце – прахоляк! Това са си живи фини прахови частици и градът е потънал в мръсотия, а плащаме данъци, нали!
Контейнерът за смет! Така са го събрали от сметопочистващата фирма, че боклуците са по улицата и около него, а някои от тях са вече и размазани по платното! Европейска работа, скъпо платена европейска работа! Ние пак плащаме за това!
На празната улица, вътре в кръстовището ежедневно паркира кола на д-р Енчев! Странно, но клиниките му не са тук! Улицата е празна като обран бостан, но защо в кръстовището? Защо не като нормалните хора? Сигурно тези са от богоизбраните? Тях полиция не ги пипа и закон не ги лови!
Явно в този квартал, центърът, всичко е позволено, защото на същото място кисне и един окаян, изпочупен, мърляв бус! Как ли е минал технически преглед? А има ли въобще такъв? Откога наредбата за паркирането и нощуването на товарните автомобили, издадена от Общината не се спазва? А, да тук е централен и всички може, а ние в Кючук Париж да мрем! Там полицията глобява наред, а тук не! Единствената ми утеха е, че като гледам каква мръсотия е … чак се радвам, че не живея там!
Най-малкото е, че тези безчинства са между два университета и по-точно на гърба Пловдивския … супер център майна, ама като в Столипиново-мизерия и беззаконие!
Честито кмете! Ти успя!“ – обръща се към управата на града г-н Ангелов.
Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.