Актуално

Пламъците в Мария Луиза лумнали в стаята на сестрички на 6 и 8 г.

Работят по версия за умишлен палеж

Image title
Пламъците в дом Мария Луиза лумнали в стаята на две сестрички на 6 и 8 години, разбра се часове след ужасяващия инцидент в пансиона, в който бяха евакуирани 72 хлапета, а 19-годишен младеж бе обгазен. За щастие малчуганите не са били в спалнята си при тръгването на стихията. Според персонала, по време на пожара е нямало реална опасност за някой от възпитаниците на дома, тъй като всички деца са били в столовата на първия етаж. Красимир Ангелов смята, че проблеми в дома няма
Красимир Ангелов смята, че проблеми в дома няма

Щетите не са големи, но за оскъдните финанси на пансиона са си цяло бедствие- изгорели са мебелите и санитарния възел. Причината за пожара обаче е пълна мистерия. Служителите на социалния дом са категорични, че в стаята е нямало електрически уреди, а инсталацията е твърде нова, за да предизвика подобно чудо. Версията за незагасена цигара също не издържа, тъй като пушенето в дома е забранено, а младежите, които къдят излизат извън пределите на пансиона, за да се отдават на порока си. Ченгета твърдят, че основната версия, по която се работи е умишлен палеж.
Какво се случва в този дом обаче е големият въпрос, след двата инцидента само в рамките на няколко часа. Социалният зам.-кмет Красимир Ангелов е категоричен, че в пансиона няма проблеми. Не така обаче смятат хората в квартала. Фамилията на баба Надя, от която Костадин и Фанка отмъкнаха шепа хапчета и се нагълтаха с идеята да сложат край на живота си завчера изрева пред медиите, че положението е нетърпимо. Като разюздани са. Няма да ви казваме какво сме виждали да правят. Пият, пушат, и други работи правят- сетете се какви. Май дисциплината в дома куца, коментираха роднините на баба Надя. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина