АктуалноГласовеЖивотЗабавлениеМненияНовини

Пламен Панов до Под тепето: Поздравявам ви за отговорността, с която подхождате към всяка информация

Заместник-кметът „Култура, археология и туризъм” Пламен Панов изпрати поздравителен адрес до екипа на Под тепето по повод днешния 12-ти рожден ден на медията. „Бих искал специално да Ви поздравя за коректността, с която отразявате събитията, за ангажираността към проектите, проблематиката и успехите в сферата на културата, археологията и туризма, за отговорността, с която подхождате към всяка информация”, заявява в поздравлението си до нас Пламен Панов.

Ето и пълния текст на адреса:

Приемете моите, и на екипа на община Пловдив, най-сърдечни поздрави и благопожелания по повод 12-ия рожден ден на „Под тепето“!
Година след година сайтът печели все повече и повече читатели и приятели. Това се дължи на безспорния професионализъм и креативен дух на целия му екип, на упоритостта, с която отстоявате мястото си в информационното пространство, на новаторските похвати, на любовта, която винаги помага да се преодоляват препятствията.

Бих искал специално да Ви поздравя за коректността, с която отразявате събитията, за ангажираността към проектите, проблематиката и успехите в сферата на културата, археологията и туризма, за отговорността, с която подхождате към всяка информация. Всичко това, разработено в уникално съдържание – разследвания и авторски материали, в подкрепа на значими каузи, целящи да укрепят гражданското ни общество и демократични ценности.

На целия екип на медията пожелавам светли хоризонти, добри новини и много покорени върхове. Продължавайте да се ръководите от добрите практики и етичните стандарти в журналистическата професия!

Благодаря Ви за доброто партньорство! Високо ценя Вашия професионализъм и Ви желая много здраве, успехи и с все такава любов да отразявате пулса на нашия хилядолетен град!

Честит празник!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

 1. Тъкмо от един от десетината ЗАМ-ове на Зико / ГЕРБ не изглежда особено ценен комлиментът.

  П.П. лесно, бързо и много говори – а нивата на Културата иска ПРАВЕНЕ, HOMO FABER

  1. RES, NON VERBA = ДЕЛА, НЕ ДУМИ, о, Пламене П.!

   Или на ингилизки както казва фермерът: „ЛОЗЕТО НЕ’ЧЕ МОЛИТВА, САКА МОТИКА!“ = капишшш?

   ПРАВЯЧИ са потребни на Попрището, не Фен-Кибик Зяпачи!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина