АктуалноЖивотЗабавлениеКултураНовини

Оперната прима Соня Йончева е Жена на годината за 2021 г.

Пловдивчанката грабна наградата в Категория „Музика“

За 16-а поредна година екипът и читателите на GRAZIA отличиха най-успешните дами в 9 категории. Наградите „Жена на годината 2021“ бяха раздадени снощи на церемония в столицата, а победителите станаха ясни след онлайн гласуване.

Оперната прима Соня Йончева грабна наградата в категория музика.

“Огромни благодарности на всички вас, които гласувахте за мен и на Grazia, Bulgaria за получаването на наградата ′′ Жена на годината ′′ за 2021! Толкова е важно да имам вашата подкрепа във всичко, което правя!” – написа днес в социалната мрежа талантливата пловдивчанка.

Нито дъждът, който се изсипа над столицата в първия октомврийски четвъртък, нито пандемията спряха усилията на екипа на GRAZIA да реализира с блясък и красота събитието.

В категория „Общество“ номинирани бяха жени, които вдъхновяват със своите каузи и правят света по-добро място. Призът отиде при Ивелина Чоева.

В категорията „Медии“ сили премериха дами от радио- и телевизионния ефир, които винаги са в търсене на истината. Номинирани бяха Аделина Радева, Мария Цънцарова, Мирослава Иванова и Полина Паунова. Наградата отиде при Мария Цънцарова от бТВ.

Фото: Иван Коловос

В тазгодишното издание на „Жена на годината“ имаше и нова категория – „Изкуство“. Наградата за най-добра актриса отиде при Алекс Сърчаджиева.

Една от най-обсъжданите в медийното пространство преди самото събитие категория „Интернет послание“ остави победата в ръцете на прекрасната актриса, инфлуенсър и автор на подкаст Лили Гелева.

Подробен репортаж от церемонията четете в GRAZIA.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина