Актуално

Лев и 40 стотинки струва обезобразяването със сода каустик

Толкова струва шише с адската течност, с която заляха Зоя Иванова

Image title
Точно лев и 40 стотинки струва адското вещество, с което беше залята днес медицинската сестра Зоя Иванова. Тя се отърва като по чудо от страховито обезобразяване благодарение на бързата си реакция. Проверка на Под тепето установи, че срещу около два кинта всеки комплексар с лоши помисли и зъб на някого може да се превърне в брутален атентатор. Да решава съдби, обезобразява и почерня животи. Адската течност, която иначе отпушва канали, може да бъде купена свободно от всякъде. Два лева струва на люспи. Лев и 40 струва в течно състояние. Излиза, че инвестицията в може би най-гнусното престъпление срещу личността в последно време в уродливата БГ реалност е нулева. Купуваш киселина за пет минути от щанда на някоя железария например, без никой дори да ти зададе въпроса за какво ти нужна опасната субстанция. Слагаш една черна шапка, вдигаш яката и унищожаваш живота на някой. Потресаващо е, коментират близки на Зоя Иванова, които благодарят на късмета, че медицинската сестра се е предпазила от разтапящата плътта течност и е със съвсем леки травми. 
Наскоро, срещу свободното продаване на сода каустик и други подобни масово разпространени киселини се обяви бившата мениджърка на Мегаталант Мария Бонева, която преди 7 години беше залята със сярна киселина от неизвестен нападател.
Тя разказа пред медиите за свой експеримент, в който се е заредила за нула време за жълти стотинки с различна по вид киселина, достатъчна за обезобразяване на цял футболен отбор.Тя апелира да се спре продажбата на сода каустик и всякакъв вид подобни вещества по пазари, санитарни магазини, дрогерии и интернет. При проверка и неспазване на тази забрана лицата и фирмите, продаващи такива вещества, да бъдат строго санкционирани и да им бъде налагана голяма финансова глоба, пожела още Бонева. На този етап промяна в ситуацията с продажба на адски вещества няма.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина