Актуално

Кризата втали коктейлните храненици

Няма парти, няма Мартини, притеснени са “Воините на лъжицата”

Под тепето

Image titleСветовната финансова криза удари коктейлните храненици. “Воините на лъжицата”, както наричат членовете на организираната група парти терористи съсипали куп тържества в Пловдив, са в немилост. „Няма парти, няма Мартини“, тревожни са обезкостителите на трапези. Царете на кьорсофрата са опасност номер едно за фирмите, които оргинизират забави и коктейли, хотелите. Вселенският икономически колапс удари по джобовете бизнесмените, а те от своя страна свиха бюджетите за организиране на купони с повод и без повод. Това съответно се отрази на CV-то на свободната професия на коктейладжиите, удари по музите и търбусите им. Принудителната диета втали всички бойни единици от “глутницата”, както често ги наричат келнери из пловдивските хотели. Най-силно обаче кризата би по талията и реномето на тартора на бандата. Той има удивителна прилика с Мистър Бийн и притежава невероятните умения едновременно да пие шампанско, червено вино и уиски, както и да боде из блюдата с няколко вилици. Гуруто губи от Image title
позициите си в групировката и се очаква скоро ще бъде свален от власт с вътрешно партиен преврат, издават агенти от ДАНС. По непотвърдена информация от отлично информиран източник, Бийн е решил да държи позиции с дипломация и мъдри политически ходове. Притеснен от случващото се в глобалния икономически свят той има намерение да основе фондация в подкрепа на пловдивския бизнес. Въпреки благородното начинание, мнозина се опасяват, че всъщност Мистър Бийн има користни цели- да подпомогне местната икономика, за да се организират повече публични хави със социален привкус. Как ще стане това обаче, все още никой не знае, тъй като схемата е с гриф “Строго секретно”. “Ако ви кажем, ще трябва да ни ликвидирате”, казват коктейладжии.

Image title
Image title

Унинието на Бийн се забелязва все по-често. Той стигна дотам да обикаля по някакви дребни промоции на бутер банички например, да щъка из палатите на панаира в рамките на “Агра 2009. При положение, че миналата година по това време аристократично опоскваше блюдо с кралски скариди и маринован октопод в Новотела. Редови ударници от “Воините на лъжицата” не крият, че групировката има проблеми дори с агентурната мрежа. “Никой вече не ни снася информация. А имаше дни, в които знаехме, че се организира коктейл, преди доманикът да се е сетил да прави тържество”, потресени от липсата на организация са опозиционери на Мистър Бийн. Въпреки реалностите, ние, като отговорна медия, сме длъжни да ви покажем как действат и изглеждат коктейлните храненици, та като отмине кризата и организирате частно или фирмено парти, да се пазите.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина