АктуалноГрадътНовини

Кметовете на Западен и Северен питат пловдивчани за проектите

Венцислава Любенова и тони Стойчева – новоизбраните районни кметове на „Северен“ и „Западен“ отправиха апели към жителите на двата района по повод започналите процедури за изготвяне на инвестиционната програма на община Пловдив за 2024 г. да отправят предложенията си с идеи за облагородяване на улици, тротоари, детски площадки, зелени площи, паркинги и улично осветление, които смятат, че трябва приоритетно да бъдат ремонтирани.

Пловдивчани може да споделят предложенията си в коментари под постовете на райкметиците в социалната мрежа, като приложат снимки и локаци, на лично съобщение или на двата имейла на районните администрации.

Всяко едно предложение ще бъде разгледано от експертите в районната администрация и най-спешните и приоритетни дейности ще бъдат заложени в програмата, увериват Лѝбенова и Стойчева, които бяха избрани с листата на коалиция ПП-ДБ.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

2 коментари

  1. Едно е ясно, че сега не е моментът да се дават пари на банката за да се купи мостът. Има нещо гнило в това желание. Пловдив е разкопан и блокиран, трябва кметът и екипът му да работят по тези проекти, засега се справят много добре.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина