Актуално

Касапинът от Джия Бийч намушкал 42 пъти бившата си съпруга, защото го обидила

Извергът се разкайва в съда

Касапинът, намушкал любимата си 42 пъти, в съдебната зала
Касапинът, намушкал любимата си 42 пъти, в съдебната зала
Касапинът от Джия Бийч, който се опита да накълца на дребни парчета бившата си съпруга като я намушка цели 42 пъти с нож, се разкая днес в съда. Съжалявам. Бих направил всичко, за да върна нещата, каза в храма на Темида убиецът Красимир Самарджийски. Прокурорът подчерта, че престъплението е изключително жестоко. След като мушкал до насита си тръгнал, но усетил, че Ана още диша. Върнал се да я довърши, каза прокурорът.
Има двама свидетели, открито е оръжието на зверското кръвопролитие. Няма съмнение, че Красимир е авторът на убийството. Според адвокатката му обаче, той се върнал, за да й помогне, тъй като го загризяла съвестта. Почувствал се е гузно и се втурнал да се опита да й спаси живота. Но било късно, твърди служебната защитничка на Самарджийски. Тя добави, че клиентът й е изпаднал в състояние на афект, заради обидите, с които го посрещнала бившата му съпруга. Тя сипела по него всякакви нецензурни думи, които не мога да изрека. Най-много го засегнала новината, че има друг мъж в живота й и той ще отглежда 4-годишното им дете, обясни адвокатката.
От шест месеца Красимир е безработен. Искал да се събере с Ана, с която били разделени от почти 4 години. Често идвал в Пловдив да види детето си. Бил благ по характер. В съдебната зала също изглеждаше спокоен. Убиецът бе оставен в ареста с постоянна мярка задържане под стража.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина