АктуалноГрадътКриминалеНовини

Издирват млад мъж от Пловдив

Трети ден 24-годишния Станислав Станчев е в неизвестност, след като излязъл от квартирата си в Кючук Париж и оставил бележка, че си тръгва

Приятели и роднини издирват трети ден 24-годишния Станислав Станчев. Той е от село Трилистник, но живее на квартира в Пловдив, предаде БНТ. Момчето е излязло е от апартамента в квартал „Кючук Париж“ в събота сутринта и оттогава никой не го е виждал.

Негов съквартирант разказа, че Станислав не е взел със себе си лични документи и дрехи, а само е оставил бележка, че си тръгва. Телефонът му е изключен.

Още същия ден за случая е уведомена полицията. Предполага се, че е облечен в черен спортен екип.

Близките молят за съдействие, а всеки, който го е видял, може да даде сведения в най-близкото районно управление на МВР.

Приятел на Станислав разказва, че изчезналият младеж му изпратил съобщение, както и бележка, че си тръгва.

„На бележката пише, че е благодарен за това, което съм направил за него и пише, че си тръгва без никакви обяснения. Последните два месеца беше без работа, но търсеше обяви по интернет“, допълни той. 

Друг приятел на 24-годишния обясни, че Станислав не е имал никакви проблеми.

Винаги всичко с усмивка. И да е имал трудности винаги е казвал, че ще се оправи. Обиколихме много места, много райони, уведомили сме полицията – те също са се задействали, за което много благодарим. Взеха случая при сърце, държим връзка с тях, но за момента абсолютно нищо„, каза той. 

снимка: стопкадър бнт

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина