Бойко Борисов на Околовръстното: Доволен съм от темпа на работа

Актуално Власт Гласове Градът Новини

Бойко Борисов е на посещение край Пловдив и в района на Асеновград. Той инспектира дейностите по ремонта на Околовръстното шосе.

” Логично е, че ГЕРБ е първа политическа сила на изборите, защото хората одобряват тези мащабни ремонти, строителството и всичко, което се прави по регионите в страната”, написа в личния си фейсбук профил Борисов, след като традиционно напоследък пусна живо видео от строителния обект.

” Разширението на Околовръстния път на Пловдив се движи в график. Доволен съм от темпа на работа, а хората ще бъдат още по-доволни след няколко дена. Днес ще бъде пуснато и едното платно на АМ Тракия, което беше с увреден асфалт, заради катастрофа в началото на седмицата”, допълни Борисов.

След посещение в село Тополово и манастира “Св. Петка Мулдавска”, пусна живо видео и от Асеновградско шосе, където в момента се довършват локалните платна. Той посочи, че с приключването на дейностите там отсечката между Пловдив и Асеновград ще има десет платна за движение и ще бъде осветена. “Лед осветление, модерна работа, икономична. И най-вече за пътната безопасност”, отбеляза той.

Споделете ни във:

2 коментара за “Бойко Борисов на Околовръстното: Доволен съм от темпа на работа

  1. А, бе тикво. Това не е разширение на околовръстното, а рехабилитация. Сменят асфалта и слагат мантинели. Разширение предсъои фа се проектира най- напред. Нищо не разбираш. Щото си прост.

    1. Много точно казано.Той е толкова прозд че даже незнае какво точно означава думата разширение т.е. удвояване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.