АктуалноНовиниСпортСпортен Пловдив

Пловдивчани с две шампионски титли и 10 медала от Държавното по кикбокс

В него взеха участие 584 състезателя от 36 клуба от цялата страна

Пловдивчани от Боен клуб „ТЕРЕС“ се завърнаха с две шампионски титли и общо 10 медала от Държавното първенство по кикбокс, татами стилове, което се състоя в София. В надпреварата мериха сили 584 състезателя от 36 клуба от цялата страна.

В различните дисциплини Киклайт и Лайт контакт спортистите ни  спечелим общо 10 медала, от които два златни, три сребърни и пет бронзови. Ето и призьорите от държавния шампионат:

Ивайло Панев – шампион на киклайт контакт и вице шампион на лайт контакт. Категория до 63 кг. при мъжете.
Петър Йочев – шампион на киклайт контакт и бронзов медалист от лайт контакт. Категория до 69 кг. при юноши старша възраст.
Георги Иванов – вице шампион на лайт контакт и бронзов медалист от киклайт контакт. Категория до 69 кг. при юноши младша възраст.
Дамян Георгиев – вице шампион на лайт контакт и бронзов медалист от киклайт контакт. Категория +47 кг. при 10-12 годишните.
Виктория Янкова – бронзова медалистка на лайт контакт при девойки младша възраст до 60 кг.
Димитър Ибрям – бронзов медалист на лайт контакт при юноши старша възраст до 69 кг.

Без призови отличия, но с достойно представяне останаха Емилио Ралев и Георги Цанков.

„Горди сме с представянето на нашите момчета и им пожелаваме успех, и на следващото предизвикателство, което ще е в Пловдив от 3 до 5 май. Ще имат само две седмици да превключат стила на игра от лайт контакт на К-1,“ коментира Николай Драганов от клуба.

Те изразиха специални благодарности на бизнесмена Йордан Стойчев, който е  подсигурил транспорта на състезателите ни за този турнир.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина