АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

Какво да правим в Пловдив през уикенда (28-30.12)

Последния уикенд на годината ще обиколим любимите барове, където ни чакат с качествена клубна музика, изпълнения на живо и високоградусови напитки

28 декември

Елхата у Иванови

„Елхата у Иванови“ е углавно действо, създадено от съвместната работа на Театър „Реплика“ и Явор Гърдев. Тази творческа акция използва за своя основа едноименния драматургичен опус на А. Введенски — кратък протоабсурдистки текст, писан в края на 30-те години на XX век, който заживява в съвременен контекст в пространството на галерия „Структура“ в София. А в Пловдив ще се случи в емблематичните бивши Тютюневи складове.

Тютюневите складове
18 часа; 20 часа
Билети:
Онлайн от EPAY-GO: https://epaygo.bg/5661492487
https://epaygo.bg/4266230889
От касите на EasyPay
На място – касата отваря 1 час преди събитието

Fragments | d-phrag & Monochronique

FRAGMENTS е събитие, което обединява стилове и течения в електронната музика. Този петък в Groove Music&Art ще гостуват двама артисти със солидна биография в музикален аспект. d-phrag има зад гърба си десетки релийзи за водещи световни лейбъли, собствено радиошоу Immersed on friskyradio.com и солиден опит зад пулта от множество участия в България и чужбина. Специалният гост за това издание ще бъде Monochronique. Базираният в Мюнхен артист е популярен с радиопредаването си Wide Eyed по TM Radio. Стилът му е енергичен прогресив, дийп хаус и техно и е способен да ви накара да танцувате цяла нощ.

Groove Music&Art
21 часа
Вход свободен

PACHO at BALLY CLUB

Pacho е един от най-известните и доказали се диджеи на Балканите. Повече от 20 години усилен труд и съвместна работа с колеги и продуценти от цял свят говори красноречиво за развитието му.

Той е музикален продуцент и един от пионерите на клубната и електронна сцена в страната. Избиран за BEST DJ на България в две поредни години, собственик на 4 музикални лейбъла, а организацията му за събития Ellectrica Events датира от 1997 г.

Клуб „Бали“
21 часа
Вход свободен

OSTRO Party

За последния петък на годината бар „Пощата“ са ни подготвили едно остро парти. На гости зад пулта ще бъде Хила, зареден с предновогодишна треска за ритми. Очаква се да има много танци, усмивки и класни напитки.

Бар „Пощата“
20:30 часа

29 декември

Jamaica Fever | DuB 2 DnB

Последен реге взрив за тази година! Почваме леко и дълбоко с DuB и ще се извисим в бързите височини на DnB! Selectors: Parapitek и Nenкo.

Groove Music&Art
21 часа

Life Light @Bee Bop

Life Light отново се качват на най-уютната сцена в града под тепетата, а именно тази на Bee Bop Café, за да ни подарят една вечер изпълнена с много красиви мелодии, редуващи се с дълбоки дъхове, облечени в паузи.  В програмата ще чуете съвсем новите песни на групата от предстоящия им втори албум.

Bee Bop Café
21 часа
Вход: 10 лв.

Electriksoul at BALLY CLUB

За ценителите на добрия клубен саунд ще се погрижи ELECTRIKSOUL, който е добре познат на българската музикална сцена. Изявите му включват някои от най-известните и горещи парти локации!

Клуб „Бали“
21 часа
Вход свободен

Vataff Project // Absinthe House

През 2001 „високотехнологичният и аналогов до трансцедентност“ Виктор Маринов слага началото на звуковите екперименти. От тогава насам Vataff Project се отличава със своя собствен специфичен звук с елементи на прихеделично техно, ембиънт и трип-хоп. Музиката им води до екстаз и танци, вдъхновени от ритуали от древни времена, но и от настоящето и бъдещето.

Виктор Маринов живее и твори дълго време в чужбина, участва в различни фестивали и партита в над 24 държави в Европа. В Берлин работи по музиката на различни документални филми и реклами, а един от най-успешните му проекти е с един от операторите на Вим Вендерс – Роби Мюлер. В България работи по визията на Vataff Project с художника Венелин Шурелов – доцент в програмата „Дигитални изкуства” към НХА.

Макар и „човек на пътя”, Виктор намира най-много спокойствие и вдъхновение сред българската природа.

Absinthe House
21 часа

Още събития вижте в Lost in Plovdiv

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина