АктуалноГласовеИзпод тепетоМнения

Дреме ми за вашето „Не”, каза убиецът на къщата на Шнитер

Търпимостта на съвременния инвеститор в Пловдив към общественото мнение е точно толкова, колкото и към закона

Таня Грозданова

Снимките, които виждате са направени тази сутрин от репортер на Под тепето. На тях липсват жалейките с послания, които екипът ни закачи вчера.

Припомняме, че тотално скандализиран от незаконното унищожаване на паметта на Пловдив и наследството на Йосиф Шнитер, екипът на Под тепето организира своя протестна акция  в петък след обяд, с която казахме „Не” на съсипването на културно-историческото наследство на любимия ни град.

Да, това е поредният „недвижим” архитектурен паметник на културата в насипно състояние, които се намира на ул.”Гладстон” 14. Той вече е „строителен обект”, който, не между другото, няма никаква информационна табела според изискваното от законовия ред.

Ликвидаторът му, любезно наричан „инвеститор”, показа, че търпимостта му към общественото мнение е точно толкова, колкото и към закона.

Ако мислим позитивно, има вероятност съвременният инвеститор да го е хванало срам от постъпката му и да е махнал жалейките, за да не му напомнят за извършения грях.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

10 коментари

  1. Кажете името и фамилията на убиецът на къщата на Шнитер, покажете снимката му, за да го видим. Защо средствата за масова информация реагираха след събарянето на къщата до основи, а не
    преди това?

  2. Този Боклук заслужава публичен линнч с камъни! Проклет да бъде той и цялото му мизерно семейство! Дано неговите багери гроб да му изкопаят един ден!

  3. Не е луд този, който яде баницата…след Ралю да се готви и Тотю…мама ви деа и алчните гнусари нещастни, на некой стълб трябва да висите една седмица!

  4. Има от кого да взима пример този пореден рушител. “ Мен никой не може да ме съди“. Кой го каза скоро след „апартамент“ гейт?!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина