ЖивотЗабавлениеНовини

Хората от Пловдив за пети път подкрепят провеждането на кампанията #КапачкиЗаБъдеще

От кога трупате капачки в офиса и у дома? Време е да ги дадете по предназначение на 28 септември, събота, на паркинга пред магазин МЕТРО между 10:00 и 13:00 часа

15 камиона се включват в кампанията „Капачки за бъдеще“

Хората от Пловдив са едни от първите, които осъзнаха, че големите градове трябва да се обединим и да подкрепим по-малките населени места!

Хората от Пловдив са едни от първите, които осъзнаха колко сериозен е проблемът с кувьозите в малките населени места!

И затова хората от Пловдив за пети ПОРЕДЕН път подкрепят провеждането на кампанията #КапачкиЗаБъдеще и за ПЕТИ пореден път пловдивчани ще могат да занесат събраните от тях капачки на паркинга пред магазин МЕТРО:

на 28.09.2019 – между 10:00 и 13:00 ч.

Организаторите на кампанията благодарят на: Владо Стефанов – човекът ВЕЛИКАН, който организира събиранията в Пловдив от самото начало; BMW – България, които помагат с шатри, маси и особено с ЖИВА помощ; People of Plovdiv – които помагат с популяризирането на събитието и ще го отразят на ЖИВО; и, разбира се, на МЕТРО, че за поредна година предоставят място, където всичко това може да се случи.

Благодарение на помощта на много такива хора от Пловдив, София и цялата страна, ЗАЕДНО успяхме да дарим кувьози в:

1. Червен Бряг
2. Чирпан
3. Ботевград
4. Нова Загора
5. Троян
6. Кнежа
7. Левски
8. Бяла Слатина
9. Мездра
10. Първомай
11. Харманли

Съвсем скоро ще бъдат дарени още пет  транспортни кувьоза на още пет малки общински болници.

Продължавайте да събирате и да помагате!

ИМА СМИСЪЛ!

Недоносените бебенца имат нужда от всички нас!

Ако на 28.09. направим една много силна кампания, ще успеем да съберем достатъчно средства, за да подменим всички най-стари кувьози в малките болници до края още на тази година!

Над 80 тона капачки се очаква да бъдат събрани и транспортирани тази неделя от София до Казанлък. За целта са нужни 15 тира, които ще бъдат предоставени безвъзмездно от транспортния бранш. Компаниите, които застават зад кампанията и предоставят свои камиони са Trans Group Georgievi, AIT Logistics, Discordia, Eurospeed, Quick Cargo Bulgaria , Vigo Trans, Transpress, Pro Speed Logistic, RST Trans и Svogelan.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Статията е от 28.09. За 28.09. защо не я пуснахте ден-два по-рано, докато хората са на работа и да вземат от там, каквото има събрано?! Да пишете нещо, ама поне да имаше реална полза от статията ви.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина