ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
БългарияВластИзбориНовини

Президентът разговаря с потенциалните кандидати за служебен премиер

Продължават разговорите на президента с потенциалните кандидати за нов служебен премиер на България.

В четвъртък при консултациите с парламентарно представените партии президентът Румен Радев посочи, че се водят разговори и с лица, различни от Димитър Главчев, съобщава Vesti.bg.

Държавния глава трябва да обяви и датата за предсрочните избори.

От ГЕРБ и БСП посочиха пред президента, че най-логично е изборите да се проведат на 20 октомври, тъй като тогава в страната ще има и частичен местен вот.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Името ми, Изабела Самуел След 12 години брак, съпругът ми и аз имахме голямо неразбирателство по един или друг начин, докато той най-накрая ме напусна и се премести в Калифорния, за да бъде с друга жена. Имах чувството, че животът ми е свършил и децата ми си мислеха, че никога повече няма да видят баща си. Опитвах се да бъда силна само към децата, но не можех да контролирам болката, която измъчваше сърцето ми, сърцето ми беше изпълнено с мъка, съжаление и болка, защото бях наистина влюбена в съпруга си. Мисля за него всеки ден и нощ и винаги ми се иска той да се върне при мен, бях наистина разстроен и имах нужда от помощ, затова потърсих помощ онлайн и попаднах на уебсайт, който предполага, че д-р Апата може да помогне на бившия си бивш да се върне. Така че почувствах, че трябва да опитам. Свързах се с него и той ми каза какво да правя. Направих го и тогава той ми направи любовна магия. 48 часа по-късно съпругът ми наистина ми се обади и ми каза, че много му липсват и децата, толкова невероятно!! И така, той се върна онзи ден с много любов и радост и се извини за грешката си и болката, която причини на мен и децата. Бракът ни беше по-силен от преди, благодарение на д-р АПАТА. Той е толкова могъщ и реших да споделя историята си онлайн, че д-р Апата беше истински и могъщ магьосник. Винаги ще се моля тя да живее дълго, помагайки на децата си във времена на нужда, ако сте тук и имате нужда от бивш обратно или съпругът ви се е преместил при друга жена, спрете да плачете, свържете се с това мощно колело за правопис веднага. Ето неговия имейл адрес за контакт на: {[email protected]} или WhatsApp / viber чрез неговия контакт по-долу (+447307347648) Благодаря ви, д-р Апата.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина