ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ГрадътНовини

Творческа работилница „Как се пише за културни събития?“ в Пловдив

Литературен Салон Spirt & Spirit, Литературен фестивал Пловдив чете и Клуб Петното на Роршах организират творческа работилница на 21 май, вторник, 19:00 часа, в Клуб Петното на Роршах.

„Ако нямаш търпение да се срещнеш с най-интересните поети и писатели и да бъдеш специална част от един от най-значимите литературни фестивали – очакваме те на творческа работилница за писане за блога на „Пловдив чете“ – www.plovdivchete.com“, приканват организаторите.

Обучението е напълно безплатно. Участниците ще имат шанса да получат журналистическа акредитация за всички събития на фестивала „Пловдив чете“ и правото да ги отразят. Журналистическите материали ще бъдат публикувани в блога www.plovdivchete.com и други известни издания с културна насоченост като сайтовете Капана и Под тепето, Пловдив прес, Медиакафе.

Обучението по журналистическо писане за изкуство и култура ще проведат Панайот Стефанов от списание Нула 32 и журналистът Радослав Иванов.

Събитието се реализира с подкрепата на Община Пловдив и КЦМ и е част от Календара на културните събития на град Пловдив за 2024.


Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина