ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Градът

Вторият ден на Капана фест започва

Ето пълната програма на днешния празник на квартала

След стара на Капан фест, който бе даден пред около 24 часа, идва ред на ден две. Само вчера, хиляди хора посетиха участниците, които се включиха към тазгодишния Капана фест, който се очертава да е по-мащабен и популярен от когато и да била.

Рекорден брой посетители се присъединиха към общия празник по павираните улици само през първия му ден. Програмата и днес ще бъде богата, а музикалните сцени само чакат да се смрачи, за да зазвучат мелодично. Днес ни очаква базар на грамофонни плочи, няколко работилнички и базар за натурални храни и напитки. Всички те вече започнаха и можете да ги откриете по улиците в квартала.

Киното на Капана, пък, стартира точно в 20:30 часа. Ще можете да видите едни от най-добрите късометражни филми, заснети в страната ни от родни екипи през изминалата година. Литературата дава своето начало в 15:00 часа и вижте пълната програма в снимката, за да разберете кои автори ще гостуват по време на празничния Пловдив.

Музикалната вечер се очертава да е повече от интересна. Парапланерс излизат на сцената точно в 17:30 часа, а няколко часа по-късно ще можете да чуете и трибюта на Боб Марли. Латино танци, брейк, зумба и танци за майки с бебета пък ще ви накарат да се раздвижите и да се позабавлявате от сърце.

Вижте двете снимки по-долу, за пълната програма по сцени и часове на Капана фест.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина