БългарияГероите на деня

Плевнелиев: Тук съм, ако мога да бъда полезен за България и Обединена Европа

Влязох в българската политика, за да търся смисъл, а не за власт и заплата, каза държавният глава

В неделя ни предстоят стратегически важни избори. Нека хората изберат президент, на който могат да се доверят в критични моменти, каквито имах аз

Влязох в българската политика за да бъда полезен, за да търся смисъл. С това, че отказах да се кандидатирам за втори мандат, доказах, че не съм човек, който е заел този пост заради заплата или власт. Тук съм, ако мога да бъда полезен за България и Обединена Европа, каза в Пловдив днес президентът Росен Плевнелиев, в може би една от последните си визити под тепетата в качеството му на държавен глава.

Той призова в неделя хората да гласуват за кандидатът, който ще представлява държавата ни по възможно най-добрия начин в следващите пет години. В неделя ни предстоят стратегически важни избори и референдум. Нека гражданите гледат, слушат посланията и мислят за кого да дадат гласа си. Имаше периоди от моя мандат, в които бях сам, без Народно събрание и правителство. Критични моменти. Затова и апелирам всички да си дадат сметка колко важно е кой ще е следващият президент, защото може да има време, в което ще остане сам. Трябва да изберем човек, на който можем да се доверим в критични моменти, обърна се към избирателя преди предстоящия вот държавният глава от Пловдив.   

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина