ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Градът

Пловдив се бори за най-добра европейска дестинация

Подкрепете града в класацията, гласувайте!

Пловдив е единственият български град, номиниран за участие в 7-мото издание на състезанието за титлата „Best European Destination 2016“.  В имейл изпълнителният директор на „Най-добра европейска дестинация” Максимилиен Лежун пише: „Стискаме палци за Пловдив и се надяваме, че ще се качите на върха на подиума и се насладите на 16 % растеж на туризма като Порто през 2014 г. и 10 милиона медийно покритие като Бордо през 2015 г.“

В тазгодишното издание на престижната надпревара Пловдив е поставен в конкуренцията на градове като Прага, Брюксел, Мадрид, Виена, Берлин, Милано, Париж, Лондон, Единбург, Барселона и др.

Гласуването започна вчера- 20.01.2016 г. в 8 часа и ще приключи на 10.02.2016.

Линк за гласуване: http://www.europeanbestdestinations.com/best-of-europe/european-best-destinations-2016/

Подкрепете Пловдив с Вашия глас! 

 

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. Добрата европейска дестинация е тази, която гарантира качество на живот на своите граждани, а не единствено на своите управници…както е в Пловдив.

  2. Не сте разбрала. Лумпени са не тези, които харесват Пловдив, а тези, които го управляват и смятат, че с рекламни трикове, евро номинации и брой туристи ще замажат очите на хората. Когато се върнете от Мадрид и поживеете в Пловдив, ще озлобеете и вие, ако ви се налага да да се разхождате по кварталните улици, треперейки да не се потрошите при всяка крачка. Така, че никой не плюе Пловдив, а лумпените в него.

  3. Прочетох, че тези които харесват Пловдив са лумпени.Защо етази злоба и завист? Живея времено в Мадрид, но не съм чула някой да плюе Мадрид или който и да е техен град, въпреки че при тях също има проблеми.

  4. вие нормални ли сте…разходете се по заледените тротоари и улици на „най-добрата европейска дестинация“…за последните няколко дни има рекорден брой пострадали от „разходката“ по пловдивските улици…накарайте ги тях да гласуват. самозабравили се лумпени.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина