ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Градът

Славчо визуализира дупките в града: Това са снимки от Пловдив, не от Луната

 Защо закриха създаденото от нас общинско звено за кърпене на улиците, пита бившият настоящия градоначалник

На Тотев ще му трябват 100 години, за да се справи с вътрешнокварталните улици при тези темпове, изчисли народният представител

Това са снимки от Пловдив, не от Луната, показаха фотоси на сякаш  бомбардираните в края на зимата булеварди под тепетата войводите от НИЕ. Славчо Атанасов нападна общинската администрация и директно кметът Иван Тотев за състоянието на пътната мрежа в града след мартенските снегове и дъждове. Ужасно е. Проблемът е сериозен. Питам г-н Тотев защо закри създаденото в моя мандат общинско звено за скоростно кърпене на улици?, обърна се към наследника си бившият градоначалник. Той отбеляза, че общинската структура е асфалтирала дупки за 17 лева на квадратен метър, но въпреки това е била закрита от настоящите управляващи. Сега се плаща по 40, на места и по 60 лева за квадратен метър на строителни фирми. Звеното, което създадохме имаше и техника, и опитни работници , отбеляза депутатът Атанасов.  

Дупките по Руски са от две седмици. Да ги бяха обезопасили. Защо толкова време не се взеха мерки. И защо Цариградско шосе стои без асфалт повече от 15 дни. Общината не гледа ли прогнозата за времето, попита от своя страна общинският съветник Слави Георгиев.

Славчо Атанасов припомни за спрения от Дянков 30-милионен заем за преасфалтиране на вътрешнокварталните улици. Те стават все по-зле. С темповете, с които се справя с проблема Тотев, ще му трябват 100 години, изчисли Атанасов. После допълни, че новият асфалт на администрацията се нагъва тук и там, тъй като е само 40 сантиметра. При експертиза новоасфалтираните улици в Пловдив ще бъдат обявени за брак, категоричен е Славчо.  

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. Славчо, много глупави въпроси задаваш. Ти да си забелязал, че в последно време постоянно вали? А случайно да знаеш, че асфалт се полага върху суха повърхност? Какъв кмет си бил, ако не знаеш тези елементарни неща? А ако ги знаеш, то наистина задаваш глупави въпроси.

  2. Който не иска вечни павета(които при нужда лесно се пренареждат и не генерират боклук, а и издържат без проблем на зимна сол и лятна жега), то сега да се радва на асфакт, който до няколко години ще е за ремонт. За това глупавите богати нации купуват павета от балканските умници и ги ползват за настилки навсякъде, а ние пляскаме с ръце когато може да хвърчим из градските булеварди. Крадене от пренареждане няма, но от строителство има. Дано греша.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина