ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Градът

Търговците от Капана: Благодарим на Общината

Бизнесът с апел към администрацията да контролира пошлостта в квартала, за да се запази автентичността му

Искат още пешеходни улици и по-голяма Синя зона

Паулина Александрова

Третата Беседка за Капана се проведе снощи в читалище Алеко Константинов. Нейна тема беше Капана печели. Стефан Стоянов, Юлия Стоянова, Георги Стоев, Любо Георгиев и търговците в квартала разискваха важни проблеми за бизнеса.

Представителите на малък и среден бизнес в Капана бяха единодушни, че след намесата на Общината и затварянето на някои улици пешеходният поток се е увеличил двойно и се наблюдава икономически растеж. Всеки от търговците благодари на представителите на Общината, че най-накрая са взети мерки. Преди беше обидно да имаш бизнес от Джумаята надолу, сега има два пъти повече хора, заради местата за сядане които се направиха. Общината си свърши работата и направи красиво това, което го имаше като даденост, каза един от търговците в квартала по време на Беседката.

Повече прочетете на КАПАНА.БГ

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. Иване, аман от клишари..Иване….Говориш на изуст Иване…лагодарим ти Иване, както на теб така и на общината….Доволен ли си Иване….Хайде сега бегом при Чефо парашутиста-да си говорите за култура в Арта.

  2. абе вие само искате да се плюе ли. ами капана добре става и трябва да се кажее. аман от хйтъри. иначе сте много силни да коментирате с разни измислени прякори. ама да си мръднете гъза за града, да излезете на улицата, да защитите някоя кауза – курец

  3. Пичовее, пичовее….много сте вече по нанадолнището…К’во беше…..“Рекламните материали по никакъв начин не отразяват позицията на Под тепето“…Ха ха-Бареков и комуниягите са капути-ок, ама как се активирате , просто от страни изглежда леко жалко…А имаше толкова материал да бьдете критични кьм всички, за да сме сигурни, че одата ви за независимата журналистика от онзи ден е достоверна..Заеби….

  4. Защо не затворят и улица Йоаким Груев, всекидневно инзервени шофьори се карат за паркоместата по улицата, веднъж се стигна и до бой.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина