ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Градът

Краси Гешева с личен шофьор

Актьор и плеймейтка разказват за детската си любов в бар Емона

Image title
Горещите жени на Пловдив пиха и се смяха заедно в клуб Емона. Миските се събраха да се снимат за визията на новия календар за 2013-та. Освен, че познаваме лицата и изваяните тела, с които са печелили конкурси, снощи някои от тях поклюкарстваха, а други попяха.
Мис Мерилин Краси Гешева сподели за предстоящите си намерения в личен план. Image title
Тъй като красавицата скоро играла на блъскащи колички по улиците и ориентирът й зад волана не бил много за пример, в момента си търси личен шофьор. Участничката в Мис България учи актьорско майсторство и според нея ролята, която най-много й приляга , е тази на мафиотка.

Стелиан и Румяна
Стелиан и Румяна
Горещата корица на Плейбой за месец юли Руми Ди Кало си припомни за голямата детска любов със Стелиан Димитров- Faked Stars, който бе водещ на събитието. Двамата поотделно разказаха за отминалите времена с широки усмивки и топъл смях. Румяна Калоферова каза, че най-хубавите й лета са били именно с него. Всъщност точно тя се е обяснила в любов на Стелиян. Една вечер той се прибирал, а малкото момиче тогава припкало зад него и му разкрило колко е влюбено в човека, който й е бил приятел допреди няколко минути. Двамата изживели огромна и луда любов. Никога не се карали, но често се разделяли заради пътуването на Стелиан в София. Той й пеел текстовете си. Тя даже до ден днешен му пее по телефона една италианска песен, която Image title

той е измислил още, докато били заедно. Казва се „Само тази нощ“ или  Solo questa notte. В момента те са добри приятели с фантастични спомени, поне така твърдят. Псевдонимът на плеймейтката измисля именно Стелиан. Отскоро актьорът вече балансира и в певческия бизнес. Той снима видеоклип в бар Емона със заглавието „Ще останеш по пипер“.

Накрая на вечерта дамите позираха с гостите на заведението за новия април, новото лято, за новата 2013-та година.
Image title
Сред миските още бяха вярващата в извънземни Гергана Колева- Мис Академика 2012 и Мис Емона 2012. Екстремната спортистка и народна певица Радостина Стоянова- Мис Академика 2011. Image title
За пушенето на театрални пури няма закони
За пушенето на театрални пури няма закони
Радостина Стоянова пее фолклорна песен
Радостина Стоянова пее фолклорна песен
Image title
Image title
Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина