Скръбна вест: Нужникът на Макдоналдс пусна кепенци

Разследване

Драконовски мерки за сигурност пред WC-то на заведението за бързо хранене

Дават код за тоалетната с касова бележка, това предизвиква смут и нелепи ситуации за клиентите

Една от най-често посещаваните тоалетни в града, считана почти за обществена такава, пусна кепенци за редови граждани. Естествено става дума за тоалетната на Макдоналдс на пъпа на центъра. Няма пловдивчанин, който поне веднъж, стържейки подметки по главната, да не се е отбивал до нужника, за да се облекчи. Така беше дълги години в централното заведение за бързо хранене, само че преди няколко месеца ерата на това място, спасило не един и двама, приключи. От известно време вече, за да се добереш до заветното място трябва да си закупил от храната на Макдоналдс, да вземеш касовата бележка, на която има изписан код, който се въвежда на специално табло с клавиатура и чак след това влизаш, за да си свършиш работата. Драконовските мерки за сигурност, обаче, довеждат и до доста куриозни случаи. Често се случва, похапвайки си от джънк фууда, клиентът да изхвърли бележката си или тя случайно да изпадне от таблата. Тогава вече, за да може да използва тоалетната по предназначение, трябва да се помоли на колеги по хапване и уриниране, които да услужат с техния пропуск към бленуваното пространство и да се моли те да бъдат благосклонни. Не липсва и опашка от хора пред вратата на вецето, чудейки се как да проникнат през ключалката, неразбрали за нововъведенията.

За да не се стига до конфузни ситуации и премятане от крак на крак, пазете касовата си бележка до напускане на обекта-не я използвайте за фунийка, да си чистите зъбите от остатъците от бургери или пържени картофи.

Преди се чувствахме много по-сигурни, разхождайки се из центъра, пък е краткият коментар на разтревожените граждани, разбрали за кода за сигурност на любимия си нужник.

Споделете ни във:

14 thoughts on “Скръбна вест: Нужникът на Макдоналдс пусна кепенци

  1. Защо се учудвате за мерките,нормално е ,аз също стопанисвам малък обект,ми то не беше насиране по стените ( нямам идея как ),ми то не бяха кражби на тоалетна хартия,последно откраднаха ароматизатора голям с батерии и ми писна ,сега първо денги вперьод после проверка да не липсва нещо ,баси и хората ти потдържаш нещо чисто и уютно макар и WC ,а те се насират нарочно няма угодия да знаете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.