АктуалноГрадътЗдравеНовиниПУЛС

Извънредно: Носителят на Купата на България е поразен от COVID-19

Петима футболисти на Локомотив, Пловдив са с положителни проби за коронавирус. Близо 50 от феновете на отбора са дали проби за изследване, стана ясно преди минути. Макар че информацията още не е официално потвърдена и се очаква да излезе в статистиката утре, тя е очаквана, защото в деня на спечелването на Купата на България отборът празнува с фенове в клуб Сикретс.

Припомняме, че до днес има потвъредни шестима заразени от пероснала на заведението и четирима абитуриенти от различни училища, които са били там след баловете си.

Очаква се да излязат и още много случаи от „гнездото Сикретс“, както и от феновете на Локомотив, след като вчера те проведоха шествие по улиците на града.  Отборът бе приет от кмета в сградата на общината.

По думите на областният управител Дани Каназирева там футболистите, градоначалникът и областният управител са били с маски.

Снимките са от профила на кмета

Преди часове стана ясно, че Собственикът на Ботев е болен от коронавирус

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. поредното безумие, заради смотаните футболяги и чалгари ще пламне и нашия красив град със съзнтелно население в мнозинството си.
    трябва да се дадат на съд тези които позволиха това безумие да се състои по същият начин както съдят джоковишкия турнир, дано някой от града ни се самосезира и ги даде на проукрор

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина