КултураНовини

Радина Кърджилова и Деян Донков представят в Пловдив новия филм „Анна“

Поради здравословни проблеми Джералдин Чаплин отпътува от България и ще поздрави пловдивската публика дистанционно

Двама от най-любимите български актьори – Радина Кърджилова и Деян Донков, както и режисьорът на филма тази вечер „Анна“ Боримир Илков – Боно пристигат за среща с публиката на София филм фест в Пловдив. Прожекцията е от 18:30 часа, като тримата ще останат за разговор с публиката след края.

„Анна“ разказва за смела, но самотна разследваща журналистка, която решава да забременее от донор. Неочаквано работата ѝ я отвежда в непозната среда. След сериозен житейски обрат, Анна взема най-трудното решение.

Късният филм тази вечер е носителят на голямата награда в Кан „Близо“ на режисьора Лукас Донт. Тринайсетгодишните Лео и Реми са най-добри приятели. През лятото те са неразделни, но началото на учебната година идва с нови социални проблеми, които поставят на изпитание тяхната интимна и привидно неразрушима връзка. Прожекцията е от 20:45 часа. Филмът е част от програма LUX и е с вход свободен.

В утрешната програма е премиерата на филма „Лука“. Поради здравословни причини, Джералдин Чаплин отпътува по-рано от България, и няма да може да присъства на прожекцията в Пловдив, за която ще дойде режисьорката Джесика Уудуърт. Самата Джералдин Чаплин ще поздрави пловдивчани със специално видео обръщение.

„София филм фест в Пловдив“ е част от Културния календар и се провежда с подкрепата на Община Пловдив. Билетите са на цена от 9 лева и 8 лева намалени за учащи и студенти. Карта за 6 прожекции е 48 лева. Пълната програма и билетите очаквайте от петък на kinolucky.com и на касите на LUCKY Дом на киното.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина